miércoles, 30 de marzo de 2011

CONCLUSIONS

Les nostres conclusions del nostres projecte tan com de la Turbine són gratificants. Abans d'aquesta expèriencia no haviem tingut la possibilitat de poder fer una obra lliure, nostre i després exposar-la perquè la gent pogués veure el nostre treball. Hem tingut moments de tot, tot s'ha de dir perquè quan no saviem per on tirar a l'hora de plasmar-ho a la paret i dels nostres caps poques idees sortien ens vam frustrar bastant...Però en global ha estat una experiència molt profitosa.
En lo que és la creació i el procés del projecte, em après moltes coses, com la dedicació, el treball en grup des de un punt de vista creatiu, tolerancia davant les idees de totes nosaltres, posar-se d'acord, la organitazició del temps, la organització de la feina...
Llavors mirant el tema i l'objectiu del nostre treball també podem dir que nosaltres voliem que quedés clara la ideea que voliem transmetre, concienciar a l'espectador per un moment de l'actitud que tenim tots generalment davant les vies públiques i creiem que va quedar bastant clara.
Hem pogut observar que sigui el poble que sigui l'incivisme està per tot arreu i nosaltres ara al veure com la gent tracta el que és de tots volem aportar el nostre petit grà de sorra llençant la brutícia on toca i no per terra o en llocs que no son els adeqüats.
Esperem que el treball hagi agradat i donem les gràcies a tots els que han fet possible que nosaltres puguessim fer aquest treball i exposar-lo. A tot l'equip de professors que ens ha assesorat, ens ha fet crítiques profitoses, ens han ajudat amb el suport, idees... Donem les gràcies al crític d'art, Manel Clot per haver estat amb nosaltres i la feina que ha fet i a l'Albert per tot el que ens ha ajudat. També i per soposat a la Roca Umbert i treballadors per deixar-no's fer el nostre projecte a l'espai d'arts.
Experiència molt gratificant.
I per últim agrair al Víctor el exalumne del Bellera que ens gravés i ens donés l'oportunitat davant la cámara de explicar el projecte. Ens va agradar molt.


Carla Domene, Laia Durán i Sarai Gómez

No hay comentarios:

Publicar un comentario